AROS SOLAR je vodeća italijanska kompanija u oblasti proizvodnje invertora za PV tehnologiju. Decenijama unazad Aros je prepoznatljivo ime u svetu elektronike. U ne tako davnoj prošlosti AROS je bio jedan od istinskih svetskih lidera u oblasti proizvodnje uređaja za neprekidno napajanje (UPS). Pregrupisavanjem snaga u okiviru Riello holdinga 2006. godine AROS je uveden u tada novu tehnologiju obnovljivih izvora energije, odnosno u oblast photovoltaic tehnologije a Riello-UPS je nastavio da se bavi proizvodnjom UPS uređaja.

AROS SOLAR je danas moderna kompanija koja razvija složene proizvode na bazi visoke tehnologije sa veoma jednostavnom filozofijom: da pruži najviši kvalitet korisniku. Kompanija je orijantisana na vrhunski dizajn, visoko tehnološki obučeno osoblje i postprodajne usluge. U prilog kvaliteta AROS SOLAR proizvoda i rešenja govori i garantni rok do 5 godina.  Pored ISO 9001 standarda u oblasti managementa, AROS SOLAR poseduje i ISO 14001 sertifikat iz oblasti upravljanja zaštitom životne sredine.

Sa više stotina instaliranih velikih solarnih plantaža i manjih krovnih sistema AROS SOLAR se može pohvaliti izuzetnim kvalitetom i mogućnošću izvođenja svih vrsta projekata. Najveća plantaža puštena u rad od strane AROS SOLAR-a je snage 8.600kW.

Paleta proizvoda obuhvata :

– TL inverter, IP65 krovni uređaji snage 1.5kW – 12.5kW
– Central inverter snage 12-80kW
– HV Central inverter snage 25kW – 250kW
– HV-MT Central inverter snage 100kW – 500kW
– Sirio Central station snage 500kW – 1000kW
– Software
– Pribor i komunikacioni uređaji
– Monitoring sistem

Detaljnije o AROS SOLAR uređajima možete pogledati u katalogu (PDF arhiva veličine 7MB) ovde.

Vaše upite u vezi PV sistema pošaljite na prodaja@gruppo5.com.

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me