POLICE

POMERAJUĆE POLICE | U Monolyth kabinete mogu se postaviti sve vrste polica za raznovrsne potrebe. Rešenje koje nam omogućava da vrlo lako izvadimo bilo koji sistem, opremu ili material koji je smešten unutar kabineta, a zahvaljujući bočnim vodičima za pomeranje vertikalnih I horizontalnih polica različitog kapaciteta.Omogućavaju bolju iskorišćenost prostora, olakšavajući instalaciju industrijske opreme sa optimalnom instalacijom ožičenja I instalacijom nestandardne opreme ( monitori I tastature).
Posedujemo I punu lepezu pomoćnog pribora za lakše rukovanje hardverskom opremom koju instaliramo u 19” rack kabinete.

KLIZNE POLICE  | U katalogu pomoćnog pribora Monolyth nailazimo na klizne police, za zidne I slobodnostojeće kabinete u svim veličinama, koje omogućavaju da budu izvučene zajedno sa opremom koju nose.Teleskopske police se često koriste za smeštaj tastature u rack kabinetima, mrežnih svičeva, monitora itd., I neophodne su u pc ili server kabinetima gde je potrebno imati pomerajući metalni deo. Takođe imaju četiri tačke učvršćenja, dva teleskopska vodiča kao I pribor za postavljanje.

FIKSNE POLICE | Posedujemo police za sve Monolyth kabinete:

kabineti 10” prednja montaža, zidni kabineti sa staklenim vratima : 450 i 600 mm, sa bočnom montažom, I zidni kabineti sa podnožjima od 600 mm do 1000mm. Visina 1U, 4 tačke spajanja, sa četiri bočna profila za smeštaj hardvera.Nosivost od 30kg za zidne kabinete do 70kg za slobodnostojeće kabinete.Napravljene su od čelika SPCC 1.2mm debljine, crne ili u boji.Poseduju I slotove za ventilaciju.Idealne su za smeštaj svičeva, rutera, tastature…. Fiksirane su za prednji ram kabineta.

DRUGE POLICE I PODNOŽJA | Da  I se upotpunio širok asortiman polica, proizveli smo I such as konzolne “tacne” 1U I 2U, različitih dimenzija za bilo koji od naših kabineta,police za tastature,Za instalaciju drugih elemenata koji ne zahtevaju police, posedujemo profile ili L-profile koji povezuju prednji I zadnji ram kabineta I predviđeni su za opremu koja nije standardna za 19 “ kabinete.Mogu se koristiti I kao specijalni dodatak za stabilnost polica u rack kabinetu, servere, UPS uređaje….Boja je crna, proizvedene su od čelika koji je dovoljno kvalitetan da podrži I težu opremu koja tako ne utiče na stabilnost I sigurnost samog rack kabineta.

VENTILATORI

Jedan od bitnijih elemenata koji može da poveća performanse opreme, smanji toplotnu disipaciju I poveća njen životni vek je system ventilacije u rack kabinetu.

VENTILATORI | Bez obzira na to što posedujemo raznovrsnu paletu pomoćnog pribora kao što su police za ventilatore, termostate I kontrolere temperature, system ventilacije je projektovan tako da zauzima što manje prostora unutar rack kabineta. Posedujemo krovne ventilacione jedinice za Monolyth slobodnostojeće kabinete sa 4 ventilatora, koji pomažu hlađenje Sistema sa visokim stepenom disipacije kao I pojedinačne ventilatore ukoliko se želi povećanje protoka vazduha.Ventilatori omogućavaju protok vazduha od poda (hladnije) na više (toplije) pravo (još toplije), što stvara kontrolisanu cirkulaciju vazduha unutar kabineta, I omogućava kontrolu disipacije elektronskih komponenti.

TERMOSTATI | Monolyth poseduje digitalne termostate I kontrolere temperature sa digitalnom kontrolom koja se vrši uz pomoć prekidača koji se nalaze na samom displeju.Instalacija je moguća u zidne I slobodnostojeće kabinete.Svi termostati oni koriste eksternu univerzalnu sondu za merenje temperature rack kabineta.Sonda je povezana na system za ventilaciju radi regulisanja ventilacije u zavisnosti od unutrašnje temperature samog kabineta.Koristi se I za programiranje startovanja ventilatora pri zadatoj temperaturi.Ukoliko cabinet nema policu za ventilator ili je potreban dodatni ventilator, thermostat može biti intergrisan u krovni ventilacioni system sa 2 ili 4 ventilatora.

Karakteristike ventilatora

– Ventilator 12cm niskog nivoa buke.
– 220/240V
– 50Hz
– 2850 rpm
– Protok 97 m3/h
– Nivo buke 45dBA.

Karakteristike termostata

– Radna temperatura -10 º C to +55 º C
– Stepen zaštite: EN 60 529, IP 20
– Montaža: Prednja
– Dubina: 140mm (bez ventilatora), 185mm (2 ventilatora) 340 mm (4 ventilatora).
–Maksimalna snaga: 2000W
– Napojni kabl uključen, šrafovi za montažu, kontrolni displej / programiranje LCD digitalne temperature I vremena – kontrola sa 4 tastera.
– Visina svih naših Sistema I ventilacionih jedinica je 1U, radi obezbeđivanja maksimalnog prostora u kabinetima I proizvedeni su od čelika u crnoj boji

PDU LETVE

Da bi se obezbedio dovod napajanja do svih Sistema I opreme koja je instalirana u rack kabinetu, Monolyth nudi širok opseg PVC I aluminijumskih letvi za upotrebu unutar rack kabineta.

Visine od 1U i ugrađenim bakelitnim prekidačem, dostupne su sa 4, 6, 8 i 15 schucko mesta.Poseduju prekidački sigurnosni system a neki modeli I prenaponsku zaštitu.Poseduju I sertifikovane VDE konektore koji omogućavaju laku instalaciju.

PDU (Power Distribution Unit) su dizajnirane tako da se instaliraju u rack kabinete, ali se takođe mogu koristiti I nezavisno.

Karakteristike PDU letvi

– Izlazni napon: 220 / 250V.                                          
– Izlazna struja: 16A.
– Sertifikati: CE i RoHS.
– Duplo schuko uzemljenje.
– Aluminijumski profil.
– Utičnice pod uglom od 45°.
– Zaštita od rpeopterećenja.
– 2 metalne montažne pregrade za 19 “kabinete.
– Dužina kabla: 2m (H0- HO5VV F3Gx1.5mm²).

NOSAČI KABLOVA

Kabl aranžeri nam omogućavaju da efikasno organizujemo ožičenje u 19” rack-u.Putem prstenova, rupa ili kabl aranžera možemo koristiti različite metode instalacije I struktuiranja kabliranja unutar rack ormana ili van njega.U proizvodnom program postoje različiti modeli koji pružaju različite mogućnosti za instalaciju u Monolyth kabinetima.Napravljeni su tako da zadovolje sve potrebe korisnika za ožičenjem.Nosači kablova su instalirani sa prednje strane unutar kabineta I postoje plastični ili metalni, sa vodičem I četkom koja sprečava prodiranje prašine I prljavštine radi bolje zaštite celog postrojenja.Svi su proizvedeni od crnog hladno valjanog čelika, zaštićeni mašću za odmašćivanje I imaju zaštitu od statičkog elektriciteta.

PANELI, POKROVI I PODNOŽJA

U proizvodnom program posedujemo različite pokrove, zaštite I panele za pokrivanje slobodnog prostora unutar rack kabineta.
Prednji, zadnji I bočni paneli se koriste za pokrivanje I zatvaranje praznih mesta, mesta na kojima se oseća povećani protok vazduha.Sa perforiranim pokrovima poboljšava se protok vazduha unutar samog kabineta.U zavisnosti od potreba za pokrivanjem ili zaštitom praznih mesta, postoje paneli veličina 1U, 2U i 4U.Kao poseban panel postoji prednji panel koji omogućava punu instalaciju u 10U cabinet bez gubitka prostora.Svi naši paneli proizvode se u crnoj boji od hladno valjanog čelika I mogu se montirati ili spreda ili od pozadi.

PODNOŽJA

Da bi se kompletirao pribor za Monolyth kabinete, kako bi oni izgledali robusnije I stabilnije, nedavno smo implementirali metalna podnožja napravljena od 1,5mm debelog čelika.Instalacija je predviđena da bude na dnu kabineta I služi I kao zaštita I kao pokrov za točkiće.

OSTALI PRIBOR

Monolyth takođe nudi pomoćni pribor koji je širok a baziran je na potrebama korisnika.Tako se povećavaju performanse Monolyth kabineta.

BRAVE za zaključavanje prednjih vrata za smeštaj bočnih panela ili bočnih vrata.Koriste se za povećanje sigurnosti samog kabineta.

TOČKIĆI sa kočnicama za zidne I slobodnostojeće kabinete omogućavaju lako pomeranje kabineta.Podesivi su I takođe omogućavaju nivelaciju na mestima gde se pojavljuje neravan pod na koji se postavlja cabinet.Isporučuju se kao pomoćni pribor u pakovanju od četiri komada.

ZAVRTNJI Allen and Philips, specijalno dizajnirani da spajaju periferiju I pomoćni pribor koji je kompatabilan sa rack kabinetima 19”, kao I delove za spajanje brava.

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me