Rielo-UPS je deo Riello Elettronica i predstavlja jednog od vodećih evropskih proizvođača monofaznih i trofaznih UPS uređaja u rasponu od 400VA do 6.4MVA.

Riello Elettronica je osnovana 1983. godine, danas je holding grupa značajnih i snažno rastućih kompanija čiji je fokus delatnosti uglavnom polje elektronike i telekomunikacija. Sve članice holdinga su vrlo uspešne kompanije, lideri u svojim oblastima delatnosti, i posluju sasvim samostalno u okviru svoje biznis strategije.

Riello je jedаn od nаjvećih proizvođаčа sistema za neprekidno nаpаjаnje (Uninterruptible Power Supplies – UPS) i Zaštite pasivnih sistema (Standby Power Systems) u Evropi, sа kаncelаrijаmа širom svetа. Preduzeće imа tri centrа zа dizаjn i proizvodnju u Itаliji: Legnаgo, Milаnu i Torinu. Riello-UPS je istinski lider u Evropi u proizvodnji UPS sistema za naprekidno napajanje.

Kroz konstantne investicije u istraživanje i razvoj, proizvodnju i nastup na tržištu Riello-UPS stalno podiže pouzdanost, kvalitet i efikasnost svojih proizvoda kroz dva ključna parametra: Kontinuitet (garantovanjem stabilnog i sigurnog električnog napajanja) i kvalitet (u smislu frekvencije, voltaže, sinusoide i energetske efikasnosti).

Riello-UPS uređaji pokrivaju sve oblasti: kućni uređaji, SOHO uređaji, industrija, elektromedicija, data centri, telekomunikaciona oprema, aerodromi, vojska, policija, …

U skladu sa devizom Energija koja ne prestaje Riello-UPS uređaji i sistemi odlikuju se izuzetnim tehničkim karakteristikama, visokom pouzdanošću i vrhunskim dizajnom. Paletu proizvoda čine uređaji snaga od 400VA pa sve do 6.4MVA, kao i sva prateća oprema, transfer switch uređaji, komunikacione kartice, senzori, softveri za kompletan nadzor i kontrolu UPS sistema.

Riello-UPS se može pohvaliti činjenicom da je razvio UPS rešenja za svaku namenu, od kućne i SOHO primene do visokoprofesionalnih i sofisticiranih uređaja za hi-end primenu.

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me