VISION DUAL (VSD) predstavlja line interactive seriju UPS uređaja koji se mogu montirati u rek, ali i postaviti kao tower. Raspoložive snage su 1100, 1500 i 2200 i 3000VA sa čistim sinusoidnim izlazom. Zbog svoje konektivnosti i napredne komunikacije ovaj UPS uređaj je idealno rešenje za većinu zahtevnih klijenata kojima je potreban sistem snabdevanja snagom koji nudi vrhunsku zaštitu. VISION DUAL je najbolja zaštita za periferne mrežne uređaje, konvencionalne servere i mrežne back-up sisteme, LAN, data centre, POS opremu, telekomunikacione uređaje, industrijske uređaji i panik opremu.

VISOKA ZAŠTITA

Ova serija UPS uređaja koristi Line Interactive tehnologiju i daje sinusni napon na izlazu. Ovakva tehnologija obezbeđuje izlaz od 98% efikasnosti i zbog toga smanjenu potrošnju energije. Pored toga, ona obezbeđuje visok nivo zaštite protiv svih vrsta smetnji iz mreže. AVR (automatska regulacija napona) pruža zaštitu od pikova, prenapona i podnapona bez prelaska na baterijski rad, a EMI filter dodatnu zaštitu od atmosferskih pražnjenja.

Manja upotreba baterija povećava njihov životni vek i čini ih 100% dostupnim u slučaju potrebe za intervencijom UPSa sa dužom autonomijom. EMI filteri pružaju dalju zaštitu od naboja prolaznih smetnji. Kada nestane električne energije iz mreže, potrošači se napajaju preko invertora čistim sinusnim signalom radi maksimalnog kontinuiteta snage i pouzdanosti.

Ugrađen LCD display omogućava lako i jednostavno praćenje stanja mreže i uređaja.

Za ER modele snage 2200 i 3000 VA dostupni su i dodatni baterijski kabineti za produženu autonomiju.

NAPREDNA KOMUNIKACIJA

– Multi-platformska, za sve operativne sisteme i mrežna okruženja: PowerShield3 nadzorni i softver za gašenje za Windows operativne sisteme 7, 2008, Vista, 2003, XP, Linux, Mac OS X, Sun Solaris, Linux, Novell i druge Unix operativne sisteme.
– USB ili RS232
– Slot za SNMP mrežnu karticu
– Statusni, mereni, alarmni, i ulazni, izlazni i baterijski parametri dostupni na LCD displeju.

SPECIFIKACIJA

Više informacija možete pronaći ovde.

2 GODINE GARANCIJE

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me