SENTINEL PRO je najnovija serija uređaja u nizu uspešne porodice Dialog Plus on-line UPS i predstavlja početni Riello on-line UPS uređaj.

Serija je pažljivo dizajnirana imajući u vidu ekološki apekt i očuvanje okoline i deo je Riello ECO linije UPS uređaja. Sentinel Pro je osnovni on-line UPS sa dvostrukom konverzijom i nudi najviši nivo pouzdanosti i namenjen je za zaštitu kritičnih aplikacija u IT sistemima. U slučaju potrebe za dugim autonomijama Sentinel Pro (ER modeli) mogu biti dopunjeni eksternim baterijskim paketima, koji takođe uključuju i sopstvene punjače baterija. Sentinel Pro uređaji prvenstveno su namenjeni za korišćenje sa manjim IS, LAN, serverima, data centrima i POS opremom.

U komunikacijskom delu Sentinel Pro ima ugrađeni LCD panel na kojem pokazuje osnovne parametre sistema, ulazni i izlazni naponi i status napunjenosti baterije. Pretvarač je urađen u potpuno novom dizajnu, mikroprocesorski je upravljiv i izveden tako da se postiže najviši nivo operativne efikasnosti i konfigurabilnosti.

Sentinel PRO UPS takođe imaju USB komunikacijski port kao standard i slobodan slot za proširenje ethernet mrežnim adapterom, protokol konverterom ili kontaktim karticama.

Ova serija UPS uređaja je vrlo efikasna. Sentinel PRO je osmišljen kako bi masimalno štedeo energiju i ima komandne tastere za smanjenje potrošnje energije na nulu kada nema opterećenja u slučaju da je potrošač isključen. Sentinel Pro modeli se proizvode sa snagama 700VA i 1000VA i 1500VA i 2200VA i 3000VA. Za modele 1000ER, 2200ER i 3000ER postoje eksterni baterijski paketi.

KARAKTERISTIKE

– Filterisani, stabilizovani, pouzdan izlazni napon: on-line double-conversion tehnologija (VFI u skladu s IEC 62040-3) s ugrađenim EMI filtera
– Visoka sposobnost preopterećenja do 150%
– Programabilni automatski restart nakon povratka napajanja
– Programabilni hladni start iz baterije – bez napona
– Korekcija faktora snage (faktor snage UPS-a na ulazu je blizu 1)
– Visoka tolerancija na ulazni napon (od 120-280Vac) bez korištenja baterija
– Mogućnost proširivanja autonomije na više sati
– Potpuna podesivost kroz UPS tools softver
– Visok nivo pouzdanosti baterije (automatsko i ručno aktiviranje baterijskih testova)
– Visok nivo pouzdanosti UPS-a (potpuno Mikroprocesorsko upravljanje)
– Nizak uticaj na mrežu (sinusoidalna apsorpcija)
– Zaštita ulaza sa osiguračem koji može biti resetovan.

NAPREDNA KOMUNIKACIJA

– Napredna komunikacija, multiplatformska, za sve operativne sisteme i mrežna okruženja, Razvijen je Powershield 3 softver za nadzor UPS-a i gašenje računara za Windows 7, 2008, Vista, 2003, XP, Linux, MacOS X, Sun Solaris i VMware ESX operativne sisteme i druge Unix operativne sisteme
– UPS Tools konfiguracioni softver preko RS232 serijskog porta i USB porta
– Slot za komunikacione kartice.

SPECIFIKACIJA

Više informacija možete pronaći ovde.

2 GODINE GARANCIJE

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me