3:3 Multi Sentry UPS je raspoloživ u varijantama 10 – 120kVA i u kabinetima u 3 različite veličine. Dostupno je mnogo dodatnih opcija: dopunski baterijski kabineti, kit za paralelisanje, dopunski punjači, izolacioni transformatori itd. što ga čini izuzetno prilagodljivim i zahvalnim u projektovanju rešenja.

Multi Guard je modularno skalabilni UPS snage 15 – 120kVA koji daje najbolju kombinaciju pouzdanosti, funkcionalnost i fleksibilnost. Moduli snage 15kVA mogu se složiti u paralelu ili N+X redudansu. Dostupan je u 3 veličine kabineta.

Master HP u varijantama 100 – 600kVA predstavlja uređaj koji pruža maksimalnu zaštitu uređaja različinte namene: od data centara do industrijskih pogona. U Master HP ugrađene su sve najsavremenije tehnike: IGBT ispravljač, DSP, galvanska izolacija, paralelizacija i redundansa.

Master MPS u 3:3 varijanti je izuzetan uređaj namenjen kritičnim aplikacijama: sistemi bezbednosti, elektro-medicinska primena, osetljiva industrijsko-procesna oprema, telekomunikacije itd. Garantovano obezbeđuje najviši kvalitet izlaznog napona, a uz pomoć mnogo dodatnih opcija mogu se izvesti različite konfiguracije i arhitekture.

Master Plus industrial je kompaktan uređaj čija je osnovna namena pružanje maksimalnog kvaliteta napajanja industrijskim aplikacijama: industrijski procesi, petrohemija, energetika, fabričke hale itd u uslovima gde standardni UPS uređaji zbog vibracija ili prašine ne bi mogli da dugotrajno funkcionišu.

Detaljnije na www.riello-ups.com .

Veliko iskustvo i visok kvalitet proizvoda Riello grupacije, u koju spadaju i Riello UPS sistemi rezultirali su time da Riello danas pruža podršku pri napajanju za vodeće svetske banke, IT kompanije, aerodrome, vojne baze, bolnice, fabrike, trgovinske centre, kao i mnoge druge korisnike kako u Srbiji tako i širom sveta. Za njih zaista važi deviza Energija koja ne prestaje!

Riello uređaji serije Multi Sentry, Multi Guard, Master HP, Master MPS i Master Plus Industrial po svom dizajnu i karakteristikama ispunjavaju sve potrebe i najzahtevnijih korisnika, koji će se lako prepoznati u bogatoj listi dosadašnjih komitenata www.riello-ups.com .

PROIZVODI

Multi Sentry MCT i MST

Multi Power

MPW-single

Multi Guard Industrial

Master HP MHT

Master MPS - MPT

Master Plus Industrial

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me