MULTI GUARD je modularno skalabilni trofazno / trofazni on-line UPS uređaj sa dvostrukom konverzijom snage 15-120kVA. Kombinacijom najviše 8 power modula snage 15kVA moguće je projektovati UPS sistem snage u rasponu od 15 – 120kVA (15 – 30 – 45 – 60 – 75 – 90 – 105 – 120kVA) za najbolji odnos između pouzdanosti, funkcionalnosti i fleksibilnosti.

Paralelnom konfiguracijom N + X Multi Guard donosi visoko inteligentni modularni dizajn koji omogućava maksimum snage i redudanse ako je potrebno. Rešenje je namenski urađeno kako bi se obezbedila maksimalna zaštita kritičnih sistema kao što su data centri i druge specifične aplikacije.

U izvedbi GMT sistema koristi se IGBT i DSP mikroprocesorska tehnologija. LCD ekran i SNMP komunikacijska kartica su uključeni u osnovnu konfiguraciju. Sistem odlukuju visok MTBF i veoma nizak MTTR parametar.

Zbog velike fleksibilnosti u projektovanju GMT kabineti su izvedeni u tri varijante. Najmanji kabinet može da prihvati do 2 power modula po 15kVA, srednji kabinet do 4 modula po 15kVA, a u najjačoj varijanti u kabinet je moguće instalirati svih 8 modula snage 15kVA, za ukupnu snagu od 120kVA (ili 105kVA sa jednim modulom od 15kVA u redudansi).

Pored modula snage sistem prima i baterijske module, a u slučaju potrebe za dužim autonomijama sistem može da se spoji i na eksterne baterijske kabinete.

Više informacija možete naći na www.riello-ups.com .

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me