Kompanija GRUPPO 5 osnovana je sa ciljem distribucije i razvoja elektro-energetskih sistema napajanja. U našoj ponudi nalaze se sistemi besprekidnog napajanja, Rack kabineti, Baterijski sistemi, PDU letve, Invertori, Dizel agregati i druga elektro-energetska oprema.

Gruppo 5 je ekskluzivni distributer  Riello UPS sistema za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, i distributer za Makedoniju. Gruppo 5 je najveći i najznačajniji distributer Riello UPS proizvoda u regionu, kao i jedini sertifikovani servisni centar kompanije RPS S.p.A. za Riello UPS uređaje. Riello Power Solutions je jedan od najznačajnijih svetskih proizvođača UPS uređaja. Riello  UPS sistemi odlikuju  se izuzetnim kvalitetom i podržani su višegodišnjim garantnim rokom. Održavanje Riello UPS sistema je u nadležnosti Gruppo 5 servisnog centra, kako u garantnom tako i u vangarantom periodu.

Gruppo 5 je takodje zastupnik za Raritan proizvode na teritoriji Srbije i užeg regiona. Raritan je jedan od vodećih svetskih proizvođača rešenja za data centre, i to za upravljanje i distribuciju energije, upravljanje insfrastrukturom i upravljanje pristupom. Raritan DCIM i power menadžment softver, basic PDU letve i inteligentne PDU letve (metered PDU, monitored PDU i switched PDU), zatim i KVM konzole i switchevi (analog KVM i KVM over IP rešenja) su svetski poznati i priznati po vrhunskom kvalitetu izrade i odličnim odnosom kvalitet / cena.

Gruppo 5 je takođe zastupnik  APW Electronics brenda na teritoriji Srbije i Crne Gore. APW Electronics spada po kvalitetu u sam vrh svetskih brendova u oblasti proizvodnje metalnih ormana, rack kabineta i konzola za smeštaj elektronske i ICT opreme, kao i modularnih rešenja u oblasti data centra. APW opremu odlikuje vrhunski italijanski dizajn, izuzetno visok kvalitet proizvoda, široka proizvodna paleta  kao i veliki broj opcionih komponenti i dodataka.U svojoj ponudi ima odličan izbor metalnih ormana i rack kabineta i najznačajniji je proizvođač u toj oblasti industrije u Italiji. APW se prevashodno pozicionirao na tržištu data i telekomunikacionih centara, elektronike i industrije. U okviru svoje bogate ponude kabinetskih proizvoda APW je kompletnu proizvodnju usaglasio sa standardima: IEC 60297, DIN 41494, EN 60950, VDE 0100 i DIN-1249-11.

Među ostalim renomiranim kompanijama čije proizvode uspešno zastupamo na tržištima u regionu, od 2016. se u našoj ponudi nalazi i brend baterija LEOCH.

Leoch International Technology Limited (www.leoch.com), je internacionalna kompanija visoke tehnologije, osnovana 1999 godine, specijalizovana za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i marketing kompletnog asortimana baterija. Nakon godina rasta, LEOCH je postao najveći izvoznik industrijskih baterija u Kini.

Planovi su nam da navedeni prodajni program učinimo dostupnim na tržištima regiona, uz jačanje tržišnog učešća i podizanja nivoa postrpodajnih usluga. U isto vreme, cilj nam je da ponudimo sve potrebne informacije o elektro-energetskim rešenjima koje prezentujemo i njihovim prednostima u odnosu na konkurentske proizvode, kako bi našim cenjenim klijentima olakšali izbor i ponudili kvalitet po najboljoj mogućoj ceni.

©2016 Gruppo 5 d.o.o. Powered by Roster soft

Click Me