O NAMA

 

Kompanija GRUPPO 5 osnovana je sa ciljem distribucije i razvoja elektro-energetskih sistema napajanja. U našoj ponudi nalaze se UPS sistemi, Dizel agregati, Solarni sistemi, Rek kabineti, Baterijski sistemi, PDU letve, Invertori i druga elektro-energetska oprema.

 

Gruppo 5 je ekskluzivni distributer  RIELLO UPS sistema za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, a samim tim najveći i najznačajniji partner kompanije RPS u regionu. Gruppo 5 je jedini sertifikovani servisni centar kompanije RPS S.p.A. za Riello UPS uređaje. Kompanija Riello Power Solutions je jedan od najznačajnijih svetskih proizvođača UPS sistema. 

 

Jedan smo od najznačajnijih partnera kompanije EMSA Generator, renomiranog svetskog proizvodjača agregatskih sistema i opreme.

 

Gruppo 5 je takodje zastupnik za Raritan proizvode na teritoriji Srbije i užeg regiona. RARITAN je jedan od vodećih svetskih proizvođača intelegentnih  PDU sistema, kao nezaobilaznih rešenja za data centre, za upravljanje i distribuciju energije, upravljanje insfrastrukturom i upravljanje pristupom. 

 

U saradnji sa kompanijom ADELSYSTEM, GRUPPO 5 svojim klijentima može ponuditi sisteme za napajanje industrijskih aplikaciji jednosmernom strujom.

 

 

Ukoliko tragate za rešenjima koja će vaše poslovanje učiniti produktivnim, pouzdanim i u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima,  GRUPPO 5 tim je tu za vas da svojom stručnošću i profesionalnim pristupom izadje u susret svim vašim zahtevima.